Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Jopie Snack

uw snackbar in SchijndelPapaverstraat 30
5482MD Schijndel

Telefoon:

073-5492989

E-mail:

Website:

KvK:

16032383
Social Media

Jopie Snack heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


De klantvriendelijkheid bij Jopie Snack is zeer slecht. De bestelling was verkeerd gegaan door een blijkbaar nog niet goed ingewerkt personeelslid. Nadat wij daar melding van hadden gemaakt, zei de eigenaar dat wij niet zo moeilijk moesten doen. Met een chagrijnig hoofd en veel mopperen, was hij bereid om alles (met tegenzin) opnieuw te bereiden. Maar daar hebben wij niet op gewacht, want door deze reactie voelde de klantvriendelijkheid nul komma nul. Dit is al vaker voorgekomen, dat de bestelling van friet/vlees/ijs verkeerd was gegaan, en soms kwamen wij daar pas thuis achter. Nu hebben wij daar voorzichtig een keer iets van gezegd en vervolgens kwam er niet eens een excuus. Voor ons de laatste keer hier! Wat een onvriendelijke friettent.
door: Fam. De Vries op 20/8/15


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.